Bestuur

Marcellina Stolting – Voorzitter

Marcellina Stolting is sinds de oprichting lid van het bestuur van de Feline Welfare Foundation. Vanaf het eerste uur heeft zij de functie van voorzitter. Zij heeft als speciale interesse gedragsproblemen.

In het dagelijks leven behandelt Marcellina gedragsproblemen bij katten op doorverwijzing van dierenartsen en heeft spreekuren in twaalf dierenklinieken verspreid door het land. Zij geeft les over kattengedrag op verschillende opleidingen en voor diverse doel/beroepsgroepen.

Marcellina houdt zich uitsluitend met katten en hun gedrag bezig; dat is haar grote passie. Naast haar praktijk en de Feline Welfare Foundation werkt ze ook voor de Sophia Kattenbond en schrijft ze regelmatig een column voor Uw hondenkat. Ze is betrokken bij diverse wetenschappelijke onderzoeken over katten.

Els Peeters – Vice-voorzitter

Els Peeters is sinds de oprichting lid van het bestuur van de Feline Welfare Foundation. Momenteel heeft zij de functie van vice-voorzitter.

Els is in het dagelijks leven actief als gedragsbioloog gespecialiseerd in kattengedrag. Ze geeft les en doet onderzoek aan de Odisee hogeschool te Sint-Niklaas, België. Voor de Vlaamse overheid geeft ze les aan medewerkers van dierenasielen.

Desiree Houtekamer – Secretaris

Desiree woont samen met haar man Han in Krabbendijke. Hun katten genieten van een prachtige afgesloten tuin die helemaal katvriendelijk is ingericht. Desiree is al jaren vrijwilliger bij de FWF en zal je dikwijls aantreffen op onze stands op allerlei evenementen. Ook op facebook is Desiree zeer actief, ze beheert namelijk verschillende groepen over katten en tracht zo kennis te verspreiden. Desiree is verantwoordelijk voor het aansturen van de vrijwilligers en de merchandising.

Erika Huyveneers – Penningmeester

Erika Huyveneers is de penningmeester van de Feline Welfare Foundation. Zij was al enkele jaren als vrijwilliger bij de FWF betrokken en is eind 2013 het bestuur komen vervoegen als penningmeester. Thuis verzorgt ze niet alleen haar eigen katten, maar ook een kolonie zwerfkatten.